притисни ентер »

Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција
Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва направи свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се одржа на брод на Босфор, а биле поканети над 600 гости од кои 200 биле само од Македонија. Синот на Амди, Габриел, на својот „Фејсбук“ профил пренесе дел од атмосферата. Невестата на главата носеше венче кое гостите го полнеа со евра. Музичарите им ги

Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

Амди Бајрам го претрка Ковид 19, па со 600 гости тераше свадба на внуката во Турција

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва направи свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се одржа на брод на Босфор, а биле поканети над 600 гости од кои 200 биле само од Македонија. Синот на Амди, Габриел, на својот „Фејсбук“ профил пренесе дел од атмосферата. Невестата на главата носеше венче кое гостите го полнеа со евра. Музичарите им ги

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија, поради ковид забраната за семејни собирања дома

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија, поради ковид забраната за семејни собирања дома

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана. Видеа од свадбата на ќерка

Наместо во Шутка свадба во Истанбул: Амди Бајрам прави голема прослава за внуката Перихан

Наместо во Шутка свадба во Истанбул: Амди Бајрам прави голема прослава за внуката Перихан

Претседателот на Сојузот на Ромите, Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Видеа од свадбената веселба на својот Фејсбук профил објави синот на Бајрам, Габриел. Бајрам пред неколку дена јавно изјави дека ја откажал свaдбата на внуката Перихан која требаше

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул?

Амди сепак направи свадба за внуката, само за 200 гости во Истанбул?

Поради забраната во Македонија, Амди Бајрам направи свадба за својата внука во Истанбул со 200 гости од земјава, јави Алмакос . Засега нема ниту потврда, ниту демант на оваа вест објавена од Алмакос од Амди Бајрам.

Амди Бајрам во Истанбул прави свадба за внуката

Амди Бајрам во Истанбул прави свадба за внуката

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија, пренесува порталот СДК. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам решил свадбената прослава да ја организира во Турција каде нема ваква забрана