притисни ентер »

Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?
Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?

Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?

Тројца полицајци разговараат на интелектуални теми. Првиот вели: – Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени? Вториот малку се подзамислува и додава: – Тоа според мене се само хипотенузи. Третиот намуртено вели: – Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за прашањето.

Тројца полицајци – интелектуалци (виц)

Тројца полицајци – интелектуалци (виц)

Тројца полицајци разговараат на интелектуални теми. Првиот вели: – Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени? Вториот малку се подзамислува и додава: – Тоа според мене се само хипотенузи. Третиот намуртено вели: – Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за прашањето.