притисни ентер »

Плоштадот во Бангкок
Плоштадот во Бангкок

Плоштадот во Бангкок

Плоштадот во Бангкок Иво Ранѓеловиќ Пред 13 секунди Се враќам во Бангкок, кој секогаш ме потсетува на онаа теза дека постојат и поубави светови од реалноста. Предноста на нациите што се впуштаат во походот кон мултиполарноста е што повеќе немаат друг избор. Другите сонуваат. Овие денови како мантра одѕвонува крајот на униполарноста или светот онаков