притисни ентер »

Захарова: За смената на Петков се одговорни и Бетмен и жената-мачка
Захарова: За смената на Петков се одговорни и Бетмен и жената-мачка

Захарова: За смената на Петков се одговорни и Бетмен и жената-мачка

Портпаролката на руското министерство за надворешни работи Марија Захарова денес иронично ги коментираше обвинувањата на сега веќе поранешниот бугарски премиер Кирил Петков дека за неговото заминување од функцијата е виновна руската амбасадорка Елеонора Митрофанова и кажа дека на списокот на „виновници“ недостигаат уште некои измислени филмски ликови

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека на списокот на „виновници“ недостасуваат уште некои

И Бетмен и жената-мачка се одговорни за смената на Петков, се пошегува Захарова

И Бетмен и жената-мачка се одговорни за смената на Петков, се пошегува Захарова

Фото: Твитер/МНР на Русија Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека на списокот на „виновници“

И Бетмен и жената-мачка се одговорни за смената на Петков, се пошегува Захарова

И Бетмен и жената-мачка се одговорни за смената на Петков, се пошегува Захарова

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека на списокот на „виновници“ недостасуваат уште некои други

Захарова: И Бетмен и жена-мачка се одговорни за падот на Петков

Захарова: И Бетмен и жена-мачка се одговорни за падот на Петков

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека на списокот на „виновници“ недостасуваат уште некои други

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата  виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека на списокот на „виновници“ недостасуваат уште некои други

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

Захарова: За смената на Петков одговорни се и Бетмен и жена-мачка

50 Споделувања Share Tweet Москва, 23 јуни 2022 (МИА) – Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова, денеска иронично ги прокоментира обвинувањата на бугарскиот премиер во оставка, Кирил Петков, дека за неговото заминување од функцијата виновна е и руската амбасадорка во Бугарија, Елеонора Митрофанова, изјавувајќи дека