притисни ентер »

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј
Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

СП хокеј во Словачка: Германија, Русија и Швајцарија убедливи во четирите кола

СП хокеј во Словачка: Германија, Русија и Швајцарија убедливи во четирите кола

На хокејарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Братислава, 17 мај 2019 (МИА) – На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

Германија, Русија и Швајцарија со максимален ефект по четири кола на СП во хокеј

На хокеарскиот Мундијал во Словачка завршија четири рунди во групната фаза по кои со максимални четири победи се три селекции. Четири репрезентации немаат освоено ниту еден бод. Резултати на средбите од 3.коло одиграни во текот на вчерашниот ден: Канада – Франција 5:2 Шведска – Австрија 9:1 Чешка – Летонија 6:3 Финска – Данска 3:1. Табела А-група:

Само три репрезентации со максимален ефект по првите три рунди на СП во хокеј

Само три репрезентации со максимален ефект по првите три рунди на СП во хокеј

На Светското хокеарско првенство што се одржува во Словачка по три одиграни кола, со максимални број бодови се само три селекции: Германија, Швајцарија и Русија. Резултати постигнати во текот на вчерашниот ден: Италија – Летонија 0:3 Велика Британија – Данска 0:9 Германија – Франција 4:1 Швајцарија – Австрија 4:0. Табела А група: Германија 9 бода,

СП во хокеј: Русија, Германија и Швајцарија со максимален ефект во Словачка

СП во хокеј: Русија, Германија и Швајцарија со максимален ефект во Словачка

На Светското хокеарско првенство што се одржува во Словачка по три одиграни кола, со максимални број бодови се само три селекции: Германија, Швајцарија и Русија. Резултати постигнати во текот на вчерашниот ден: Италија – Летонија 0:3 Велика Британија – Данска 0:9 Германија – Франција 4:1 Швајцарија – Австрија 4:0. Табела А група: Германија 9 бода,