притисни ентер »

(ВО ЖИВО) „Грев или шприцер“
(ВО ЖИВО) „Грев или шприцер“

(ВО ЖИВО) „Грев или шприцер“

Во живо гледајте ја претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев во режија на Деан Дамјановски.

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст

„Грев или шприцер“ вечерва на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ вечерва на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ е претставата на Драмски театар што вечерва со почеток во 20 часот, ќе се емитува на На Јутјуб каналот на театарот. Претставата на Сашко Насев е во режија на Деан Дамјановски. Утре пак, во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст на Душан Радовиќ, а во режија на Коле

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст

Драмски театар онлајн: Вечерва од 20 часот претставата „Грев или шприцер“

Драмски театар онлајн: Вечерва од 20 часот претставата „Грев или шприцер“

На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана претставата за млади „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар

„Грев или шприцер“ на Јутјуб каналот на Драмски театар На Јутјуб каналот на Драмски театар – Скопје денеска ќе биде прикажана претставата „Грев или шприцер“ од Сашко Насев. Претставата ќе биде емитувана со почеток од 20 часот, а е во режија на Деан Дамјановски. Од Драмски театар најавија дека утре во 19 часот на нивниот Јутјуб канал ќе биде прикажана