притисни ентер »

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“
Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека постои живот надвор од Земјата, но дека истрагите во минатото биле неуспешни поради погрешните начини на пребарување, предизвикани од несогласувања меѓу истражувачи од различни сфери. Александар Панов, главен истражувач при Институтот за истражување на нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, со години трага по

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека вонземјаните постојат, но “ние ги бараме на погрешен начин“

Руски научник тврди дека постои живот надвор од Земјата, но дека истрагите во минатото биле неуспешни поради погрешните начини на пребарување, предизвикани од несогласувања меѓу истражувачи од различни сфери. Александар Панов, главен истражувач при Институтот за истражување на нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, со години трага по

Руски научници тврдат дека вонземјаните постојат

Руски научници тврдат дека вонземјаните постојат

Руски научник тврди дека постои живот надвор од Земјата, но досега потрагата по него била неуспешна поради погрешните методи на пребарување предизвикани од несогласувањето меѓу истражителите од различни сфери. Александар Панов, главен истражувач во Истражувачкиот институт на нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, минал неколку години

Руски научник убеден дека вонземски живот постои, само што ние ги бараме на погрешен начин

Руски научник убеден дека вонземски живот постои, само што ние ги бараме на погрешен начин

Александар Панов, главниот истражувал во Истражувачкиот институт за нуклеарна физика на Московскиот државен универзитет, посветил години трагајќи по вонземски облици на живот. Панов верува дека единствениот начин за воспоставување контакт со вонземски облици на живот е тоа стручњаци и истражувачи од различни сфери да се обединат и да работат на тоа