притисни ентер »

Apple: „iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за игри“
Apple: „iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за игри“

Apple: „iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за игри“

Во Apple, се свесни дека нивниот мобилен уред iPhone 15 Pro не може сосема да се справи со хардверските можности на тешките конзоли од три килограми. Но, тие најдоа нов агол за аргументот зошто iPhone е најдобрата конзола. iPhone 15 Pro ќе работи со игри како Assassin’s Creed Mirage, римејк на Resident Evil 4 и Death Stranding. Или како што велат во

Apple: „iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за игри“

Apple: „iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за игри“

Во Apple се свесни дека нивниот мобилен уред iPhone 15 Pro не може сосема да се справи со хардверските можности на тешките конзоли од три килограми. Но, тие најдоа нов агол за аргументот зошто iPhone е најдобрата конзола. iPhone 15 Pro ќе работи со игри како Assassin’s Creed Mirage, римејк на Resident Evil 4 и Death Stranding. Или како што велат во

Apple: iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за играње

Apple: iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата конзола за играње

Во Apple се свесни дека нивниот мобилен уред iPhone 15 Pro не може сосема да се справи со хардверските можности на тешките конзоли од три килограми. Но, најдоа нов аспект на аргументот зошто iPhone е најдобрата конзола. На iPhone 15 Pro ќе може да се играат игри како Assassin’s Creed Mirage, римејк на Resident Evil 4 и Death Stranding. Иако не е импресивно

Apple: iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата гејминг конзола

Apple: iPhone 15 Pro ќе биде најдобрата гејминг конзола

Во Apple се свесни дека нивниот мобилен уред iPhone 15 Pro не може сосема да се справи со хардверските можности на тешките конзоли од три килограми. Но, најдоа нов аспект на аргументот зошто iPhone е најдобрата конзола. На iPhone 15 Pro ќе може да се играат игри како Assassin's Creed Mirage, римејк на Resident Evil 4 и Death Stranding. Иако не е импресивно

USB-C портот на Phone 15 испорачува значително повеќе струја на поврзаните уреди

USB-C портот на Phone 15 испорачува значително повеќе струја на поврзаните уреди

iPhone 15 и iPhone 15 Pro може да се полнат од 0 до 100% за помалку од два часа со помош на USB-C кабел и стандарден 20W Apple USB-C полнач. iPhone 15 може да црпи максимум 27W електрична енергија преку постоечкиот USB- C приклучок и тоа остана практично непроменето во споредба со iPhone 14 серијата, која се полни со иста брзина со помош на Lightning

Што е USB-C интерфејс и кои се неговите предности?

Што е USB-C интерфејс и кои се неговите предности?

Apple направи значителна промена во својот пристап кон полнењето на iPhone-и, усогласувајќи се со пошироката технолошка индустрија со усвојување на широко користениот стандард за поврзување USB-C. Овој потег првенствено беше поттикнат од претстојната регулатива на Европската унија која наложува заеднички стандард за наплата за земјите-членки на ЕУ

iPhone 15 добива плетени USB-C кабли во боја?

iPhone 15 добива плетени USB-C кабли во боја?

Корисникот на X платформата Мајин Бу прв ја сподели оваа информација, но не успеа да го потврди изворот на гласината што кружеше на кинеските социјални мрежи. Сега, колекционерот на прототипи на уреди на Apple, Косутами, потврди дека видел примероци од плетени USB-C кабли што се користат за тестирање за валидација на дизајнот, кои се во боја координирани

Новиот iPhone доаѓа со нов полнач

Новиот iPhone доаѓа со нов полнач

Како што објави BBC News, најновиот Apple iPhone речиси сигурно ќе има USB-C полнач кога ќе биде претставен на 12 септември. Телефоните на оваа компанија моментално користат сопствен Lightning адаптер, за разлика од конкуренцијата. Законот на Европската унија бара од производителите на телефони да усвојат заедничко решение за полнење до декември 2024