притисни ентер »

Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката…
Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката…

Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката…

Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката: – Чу мин сјан дух фе! Девојката замислено одговорила: – Јан чин си фан… Момчето се изнервирало и извикало: – Дуа шин фу, дан фун мју, цјан шун гу зен! Девојката со солзи во очите рекла: – Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху! Како само внимателно читате,