притисни ентер »

СПАСОВСКИ ВО РАДОВИШ ИМ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА 3АГИНАТИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ: Во темелите на државите се вгpадени и живoтите на хероите, кои со своите дела се пример за сите нас
СПАСОВСКИ ВО РАДОВИШ ИМ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА 3АГИНАТИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ: Во темелите на државите се вгpадени и живoтите на хероите, кои со своите дела се пример за сите нас

СПАСОВСКИ ВО РАДОВИШ ИМ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА 3АГИНАТИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ: Во темелите на државите се вгpадени и живoтите на хероите, кои со своите дела се пример за сите нас

„Во темелите на државите се вградени и животoтите на хероите, кои со своите дела се пример за сите нас. И Република Македонија е создадена и постои благодарение на безрезервната жpтва дадена од многу нејзини херои, наши браќа, синови, татковци“, рече министерот Оливер Спасовски во Радовиш, каде пред Полициската станица беше откриен споменик за 3агинатите

Спомен обележје на загинатите полициски службеници во Радовиш

Спомен обележје на загинатите полициски службеници во Радовиш

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов, пред полициската станица во Радовиш денеска открија спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници- Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев. Министерот Спасовски истакна дека во темелите на државите се вградени и живототите на хероите,

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш денеска беше откриен споменик во чест на полициските службеници од овој град Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев, кои загинаа во конфликтот во 2001 година. „Ова што го имаме им го должиме на нашите херои кои со своето највеличествено дело и залог, сопствениот живот, оставија вечна трага и свое место во историјата, но и во иднината на

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш денеска беше откриен споменик во чест на полициските службеници од овој град Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев кои загинаа во конфликтот во 2001 година. „Ова што го имаме им го должиме на нашите херои кои со своето највеличествено дело и залог, сопствениот живот, оставија вечна трага и свое место во историјата, но и во иднината на генерациите

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш денеска беше откриен споменик во чест на полициските службеници од овој град Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев кои загинаа во конфликтот во 2001 година. „Ова што го имаме им го должиме на нашите херои кои со своето највеличествено дело и залог, сопствениот живот, оставија вечна трага и свое место во историјата, но и во иднината на генерациите

Спасовски откри спомен обележје на загинати полициски службеници во Радовиш

Спасовски откри спомен обележје на загинати полициски службеници во Радовиш

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов, пред Полициската станица во Радовиш денеска открија спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници- Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев. Министерот Спасовски истакна дека во темелите на државите се вградени и живототите на хероите,

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш денеска беше откриен споменик во чест на полициските службеници од овој град Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев кои загинаа во конфликтот во 2001 година. „Ова што го имаме им го должиме на нашите херои кои со своето највеличествено дело и залог, сопствениот живот, оставија вечна трага и свое место во историјата, но и во иднината на генерациите

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов, пред Полициската станица во Радовиш денеска открија спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници- Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев. Министерот Спасовски истакна дека во темелите на државите се вградени и живототите на хероите,

Спасовски откри спомен обележје на загинати полициски службеници во Радовиш

Спасовски откри спомен обележје на загинати полициски службеници во Радовиш

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов, пред Полициската станица во Радовиш денеска открија спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници- Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев. Министерот Спасовски истакна дека во темелите на државите се вградени и живототите на хероите,

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш откриен споменик за загинатите бранители во конфликтот во 2001

Во Радовиш денеска беше откриен споменик во чест на полициските службеници од овој град Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев, кои загинаа во конфликтот во 2001 година. „Ова што го имаме им го должиме на нашите херои кои со своето највеличествено дело и залог, сопствениот живот, оставија вечна трага и свое место во историјата, но и во иднината на