притисни ентер »

Заев се обрати како Премиер на Република Северна Македонија – еве што порача
Заев се обрати како Премиер на Република Северна Македонија – еве што порача

Заев се обрати како Премиер на Република Северна Македонија – еве што порача

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава, како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитети на сите нејзини

Заев се обрати како Премиер на Република Северна Македонија – еве што порача

Заев се обрати како Премиер на Република Северна Македонија – еве што порача

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава, како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитети на сите нејзини

Заев: Ова беше татковинска акција, донесовме голема, одговорна и историска одлука

Заев: Ова беше татковинска акција, донесовме голема, одговорна и историска одлука

Премиерот Зоран Заев, во денешното пладневно обраќање, на еден ден по гласањето во Парламентот за измените на уставот во врска со Договорот со Грција, им се заблагодари на пратениците за големата и одговорна одлука и на сите за, како што рече, оваа „татковинска акција“. Тој вели дека оваа одлука ќе значи дека кон НАТО и ЕУ, Северна Македонија ќе пристапи

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава,  како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитеи на сите нејзини

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава,  како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитети на сите нејзини

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава,  како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја

Заев: Ја разбирам горчината, но и гордоста на секој граѓанин! ВИДЕО

Заев: Ја разбирам горчината, но и гордоста на секој граѓанин! ВИДЕО

Премиерот рече дека сериозно ќе размислат за барањето на лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за предвремени парламентарни избори. По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава, како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава, како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитеи на сите нејзини

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

,,По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава,  како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитеи на сите нејзини

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев: Силно верувам дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

По големата одлука во нашиот Парламент ги разбивме сите дилеми и си потврдивме дека заедно ја движиме нашата земја во иднината што ја посакуваме, македонска држава,  како држава на европското семејство и членка на НАТО, кои не прифатија како Македонци со свој идентитет и со своја гордост, земја во чиј идентитет се вградени и идентитеи на сите нејзини