притисни ентер »

„Пелистерци“ ги почнаа подготовките, добија поддршка и од Град Битола
„Пелистерци“ ги почнаа подготовките, добија поддршка и од Град Битола

„Пелистерци“ ги почнаа подготовките, добија поддршка и од Град Битола

Со натежнати проблеми во клубот, како што заврши есенскиот дел од шампионатот, „пелистерци“ денеска означија почеток на зимските подготовки. ФК Пелистер се наоѓа во повеќе од незавидна ситуација, па сите надежи се во Град Битола кој полека го враќа сопственото владение над клубот. На денешната прва прозивка на стадионот „Петар Милошевски“, присуствуваа

Фудбалскиот прволигаш Пелистер продолжува во сопственост на Општина Битола

Фудбалскиот прволигаш Пелистер продолжува во сопственост на Општина Битола

Фудбалскиот прволигаш Пелистер со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот штаб на клубот, разговараа за проблемите со кои се соочува ФК Пелистер

Пелистер се враќа во сопственост на општина Битола и тргна со подготовките

Пелистер се враќа во сопственост на општина Битола и тргна со подготовките

Битолската гордост Пелистер, кој есеноска освои само шест бода и не победи во ниту еден од 18-те меча, па со една нога е веќе во Втората лига се враќа во комплетна стоотстотна сопственост на општина Битола, со цел да се спаси клубот од тотална хаварија. Градоначалникот на Битола, Тони Коњановски заедно со директорот на јавното претпријатие Водовод,

ФК Пелистер со бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола

ФК Пелистер со бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола

ФК Пелистер со бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола Ф.К. Пред 3 минути Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски на средба со фудбалерите на Пелистер/Фото: facebook.com/OpstinaBitola Фудбалскиот клуб Пелистер со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола . Градоначалникот Тони Коњановски

Коњановски се сретна со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Коњановски се сретна со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Фудбалскиот клуб „Пелистер“ со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот штаб на клубот, разговараа за проблемите со кои се соочува ФК Пелистер

Градоначалникот на Битола на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Градоначалникот на Битола на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Фудбалскиот клуб „Пелистер“ со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот штаб на клубот, разговараа за проблемите со кои се соочува ФК Пелистер

Општина Битола ги охрабри фудбалерите, тренерот Ганчев започна со тренинзи

Општина Битола ги охрабри фудбалерите, тренерот Ганчев започна со тренинзи

Последнопласираниот тим во Првата фудбалска лига, битолски Пелистер со натежнати бројни проблеми се враќа во комплетна сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот штаб на клубот, разговараа

Коњановски на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Коњановски на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Фудбалскиот клуб „Пелистер“ со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот штаб на клубот, разговараа за проблемите со кои се соочува ФК Пелистер

Коњановски на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Коњановски на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер

Коњановски на средба со фудбалерите и стручниот штаб на ФК Пелистер Фудбалскиот клуб „Пелистер“ со натежнати бројни проблеми се враќа во 100% сопственост на Општина Битола. Градоначалникот Тони Коњановски и директорот на ЈП Водовод Пеце Милевски, присуствуваа на денешниот тренинг на фудбалерите на стартот на подготовките, по што заедно со стручниот

Пелистер се враќа под општинската капа, старт на подготовките в петок

Пелистер се враќа под општинската капа, старт на подготовките в петок

Фудбалскиот клуб Пелистер и официјално се враќа под водство на Општина Битола, откако приватниот сопственик ги подари акциите на градот. „Зелено-белите“ имаат полусезона за заборав, последни се во Првата македонска фудбалска лига и опстанокот е сериозно загрозен. Сепак, со нови сили во вториот дел од сезоната Пелистер ќе се обиде да се избори со конкуренцијата