притисни ентер »

Граѓани викаа „предавник" пред домот на Пешевски - полицијата ги спречи да влезат
Граѓани викаа „предавник" пред домот на Пешевски - полицијата ги спречи да влезат

Граѓани викаа „предавник" пред домот на Пешевски - полицијата ги спречи да влезат

Триесетина граѓани со знамиња синоќа излегоа пред домот на Пешевски и му прочитаа писмо кое му го донесоа. Извикувајќи Предавник, му порачаа дека Македонија не поддржува насилна промена на името, и дека е срамно да учествува во национално предавство. - Народот ќе ве чува ако ви се закануваат, излезете да ја спасиме Македонија, велеа тие. Полицијата

„Македонија блокира“ пред домот на Пешевски извикуваа дека е предавник

„Македонија блокира“ пред домот на Пешевски извикуваа дека е предавник

Група граѓани се собраа пред домот на поранешниот функционер од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Пешевски каде извикуваа „предавник“. Од „Македонија блокира“ го повикаа Пешевски да излезе и да го прими нивното писмо. Извикувајќи „Предавник“, му порачаа дека Македонија не поддржува насилна промена на името, и дека е срамно да учествува во национално предавство

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни е јасно

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни е јасно

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни е јасно

Демонстрантите извикуваа „Предавник“ пред домот на Пешевски: Срамно е да ги повикувате пратениците да прават национално предавство

Демонстрантите извикуваа „Предавник“ пред домот на Пешевски: Срамно е да ги повикувате пратениците да прават национално предавство

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде извикуваат „Предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предадат лично на Пешевски, во неговиот дом, но полицијата ги спречи да влезат внатре. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни е јасно дека

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде што извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Протест пред домот на Пешевски, учесниците извикуваат „предавник“

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни е јасно

„Македонија блокира“ пред домот на Пешевски - го нарекоа предавник

„Македонија блокира“ пред домот на Пешевски - го нарекоа предавник

Група граѓани се собраа пред домот на поранешниот функционер од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Пешевски каде извикуваат „предавник“. Од „Македонија блокира“ и го повикаа Пешевски да излезе и да го прими нивното писмо. Протестот е реакција на отвореното писмо на Пешевски во кое повика на помирување и поддршка за уставните измени. Велат дека народот не поддржува

Полицијата спречи демонстранти да влезат во домот на Пешевски

Полицијата спречи демонстранти да влезат во домот на Пешевски

Триесетина граѓани со знамиња и патриотски песни се собраа пред зградата на ексфункционерот Владимир Пешевски каде што извикуваат „предавник“. Тие прочитаа писмо кое сакаа да му го предат лично на Пешевски и да влезат во неговиот дом, но полицијата ги спречи во ваквата намера. „Македонскиот народ не поддржува насилничка промена на името. На сите ни