притисни ентер »

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит
Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на врвот меѓу апликациите на уредите на Apple во последните денови. Играта беше многу едноставна и можеше

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно е хит во светот

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно е хит во светот

Се сеќавате ли на компјутерската игра „Deluxe Ski Jump“ која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес затоа што авторот на играта развил мобилна апликација, а играта во последниве денови е на самиот врв меѓу апликациите на „Apple“ уредите. Играта беше многу едноставна, а можеше

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на врвот меѓу апликациите на уредите на Apple во последните денови. Играта беше многу едноставна и можеше

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Легендарната компјутерска игра стара 20 години повторно стана хит

Дали се сеќавате на компјутерската игра Deluxe Ski Jump која беше многу популарна пред 20 години? Сега повторно е хит. Симулацијата на скијачки скокови може да се игра и денес бидејќи авторот на играта има развиено мобилна апликација, а играта е на врвот меѓу апликациите на уредите на Apple во последните денови. Играта беше многу едноставна и можеше