притисни ентер »

Рачна бомба пронајдена пред тетовскиот затвор
Рачна бомба пронајдена пред тетовскиот затвор

Рачна бомба пронајдена пред тетовскиот затвор

Денеска околу 10 часот и 30 минути, вработен во КПУ„Тетово“ во Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладинови“ во Тетово, во близина на затворот, каде го паркирал неговото патничко моторно возило, покрај предното лево тркало забележал експлозивна направа (рачна бомба „кашикара“). Екипа од СВР Тетово, веднаш излегла на местото каде е

Рачна бомба најдена пред затворот воТетово

Рачна бомба најдена пред затворот воТетово

Денеска околу 10 часот и 30 минути, вработен во КПУ„Тетово“ во Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладинови“ во Тетово, во близина на затворот, каде го паркирал неговото патничко моторно возило, покрај предното лево тркало забележал експлозивна направа (рачна бомба „кашикара“). Екипа од СВР Тетово, веднаш излегла на местото каде е

Бомба кај влезот на затворот во Тетово

Бомба кај влезот на затворот во Тетово

Недалеку од влезот на затворот во Тетово изутринава е пронајдена бомба, дознава Алсат. Експлозивната направа е неактивирана, а според првичните информации станува збор за бомба кашикара. Местото го обезбедува полиција и се очекува пристигнување на тимови за неутрализирање на експлозиви. Мотивот за нејзиното поставување до овој момент е непознат.

АлсатМ: ПРОНАЈДЕНА Е БОМБА  кај влезот на затворот во Тетово

АлсатМ: ПРОНАЈДЕНА Е БОМБА кај влезот на затворот во Тетово

Недалеку од влезот на затворот во Тетово изутринава е пронајдена бомба, дознава Алсат. Експлозивната направа е неактивирана, а според првичните информации станува збор за бомба кашикара. Местото го обезбедува полиција и се очекува пристигнување на тимови за неутрализирање на експлозиви. Мотивот за нејзиното поставување до овој момент е непознат.

АлсатМ: ПРОНАЈДЕНА Е БОМБА  кај влезот на затворот во Тетово

АлсатМ: ПРОНАЈДЕНА Е БОМБА кај влезот на затворот во Тетово

Недалеку од влезот на затворот во Тетово изутринава е пронајдена бомба, дознава Алсат. Експлозивната направа е неактивирана, а според првичните информации станува збор за бомба кашикара. Местото го обезбедува полиција и се очекува пристигнување на тимови за неутрализирање на експлозиви. Мотивот за нејзиното поставување до овој момент е непознат.

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Вработен во Тетовскиот затвор претпладнево околу 10 часот и 30 минути пријавил дека нашол неексплодирана експлозивна направа пред објектот. Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред затворот. -Вработен во Казнено-поправната установа „Тетово“- Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладиновци“ во непосредна близина на установата,

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред затворот. -Вработен во Казнено-поправната установа „Тетово"- Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладиновци" во непосредна близина на установата, каде го паркирал патничко возило „Голф", покрај предното лево тркало забележал експолозивна направа, најверојатно рачна бомба кашикара, информираа

Најдена неексплодирана бомба пред затворот во Тетово

Најдена неексплодирана бомба пред затворот во Тетово

Вработен во Тетовскиот затвор претпладнево околу 10 часот и 30 минути пријавил дека нашол неексплодирана експлозивна направа пред објектот. Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред затворот. -Вработен во Казнено-поправната установа „Тетово“- Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладиновци“ во непосредна близина на установата,

Бомба „кашикара“ пронајдена пред Тетовскиот затвор

Бомба „кашикара“ пронајдена пред Тетовскиот затвор

Вработен во Тетовскиот затвор претпладнево околу 10 часот и 30 минути пријавил дека нашол неексплодирана експлозивна направа пред објектот. Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред затворот. -Вработен во Казнено-поправната установа „Тетово”- Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладиновци” во непосредна близина на установата,

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Најдена неексплодирана бомба пред Тетовскиот затвор

Вработен во Тетовскиот затвор претпладнево околу 10 часот и 30 минути пријавил дека нашол неексплодирана експлозивна направа пред објектот. Тој увидел дека има бомба кога се паркирал пред затворот. -Вработен во Казнено-поправната установа „Тетово“- Тетово пријавил во СВР Тетово дека на улица „Браќа Миладиновци“ во непосредна близина на установата,