притисни ентер »

Ultima RS- Хипер автомобил од Англија со 1.200 расни „грла“
Ultima RS- Хипер автомобил од Англија со 1.200 расни „грла“

Ultima RS- Хипер автомобил од Англија со 1.200 расни „грла“

Предводникот на Ultima Sports пристигнува 35 години откако првиот нивен автомобил се повлече од производната линија Со седиште во Лестершир, Велика Британија, Ultima Sports произведуваат ултимативно брзи креации на тркала  инспирирани од моторспортот, кои и после 35 години ја задржуваат својата формула исто како и кај првиот автомобил кој ја напушти

Ultima RS – 1.200 коњскиот хипер автомобил од Британија

Ultima RS – 1.200 коњскиот хипер автомобил од Британија

Знаменосецот на Ultima Sports пристигнува 35 години откако првиот автомобил се повлече од производната линија Со седиште во Лестершир, Велика Британија, Ultima Sports произведуваат апсурдно брзи машини инспирирани од моторспортот, кои и после 35 години ја задржуваат својата формула исто како и кај првиот автомобил кој ја напушти производната лента