притисни ентер »

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во северен Тајланд, каде што 12 момчиња и нивниот фудбалски тренер беа заробени повеќе од две недели, ќе се претвори во музеј, соопштија официјални претставници. Според информациите, музејот ќе покаже како се одвивала операцијата за спасување и дека тоа ќе биде “главна атракција” за Тајланд. Најмалку две компании, побарале да снимат филм

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во северен Тајланд, каде што 12 момчиња и нивниот фудбалски тренер беа заробени повеќе од две недели, ќе се претвори во музеј, соопштија официјални претставници. Според информациите, музејот ќе покаже како се одвивала операцијата за спасување и дека тоа ќе биде “главна атракција” за Тајланд. Најмалку две компании, побарале да снимат филм

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во северен Тајланд, каде што 12 момчиња и нивниот фудбалски тренер беа заробени повеќе од две недели, ќе се претвори во музеј, соопштија официјални претставници. Според информациите, музејот ќе покаже како се одвивала операцијата за спасување и дека тоа ќе биде “главна атракција” за Тајланд. Најмалку две компании, побарале да снимат филм

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во Тајланд ќе стане музеј, а ќе се снима и филм за спасувањето на момчињата

Пештерата во северен Тајланд, каде што 12 момчиња и нивниот фудбалски тренер беа заробени повеќе од две недели, ќе се претвори во музеј, соопштија официјални претставници. Според информациите, музејот ќе покаже како се одвивала операцијата за спасување и дека тоа ќе биде “главна атракција” за Тајланд. Најмалку две компании, побарале да снимат филм

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Шок! Оваа судбина ја чека пештерата која замалку ќе ги проголташе децата

Пештерата на север на Тајланд во која 12 деца и нивниот тренер беа заробени повеќе од две недели, (17 дена) ќе биде претворена во музеј. Спрема првите информации во музејот ќе биде претставен начинот на кој се одвивала драмата за сапасување на децата, а одговорните наведуваат дека тоа ќе биде главна атракција на Тајланд. https://youtu.be/JviohWZ0RHU