притисни ентер »

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка
Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни … Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка Прочитај повеќе » Текстот Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка е превземен од Reporter.mk . The post Наоми

Наоми Кембел стана мајка на 50 години – потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел стана мајка на 50 години – потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни минатата година. Но, 54-годишната манекенка се уште избегнува да ги споменува нивните имиња и родендени. „Моите деца ми се се, поради нив се надевам на подобар свет. Тие ми се најголем приоритет и морам секогаш да бидам

Наоми Кембел призна дека двете деца ги доби со помош ...

Наоми Кембел призна дека двете деца ги доби со помош ...

Наоми Кембел за првпат јавно зборуваше за начинот на кој стана мајка. Во интервју за The Times, 54-годишната манекенка беше прашана дали нејзините две деца се родени со помош на сурогат-мајка, на што таа одговори „Да“ . „Моите бебиња ми се сè. Тоа прави да се плашам за иднината. Се молам за подобар свет за моите деца. Тие се 110 проценти мој приоритет