притисни ентер »

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин
Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Амбасадорот на Република Србија, во Тирана, Слободан Вукчевиќ , вчера беше повикан во Министерството за Европа и надворешни работи, каде од него беа побарани појаснувања во врска со изјавите што ги даде српскиот вицепремиер Александар Вулин кои се однесуваат на посетата на премиерот Еди Рама и средбата со албанската дијаспора во Грција, јави АТА

Дипломатски тензии: Српскиот амбасадор во тирана повикан да ги објасни изјавите на Вулин

Дипломатски тензии: Српскиот амбасадор во тирана повикан да ги објасни изјавите на Вулин

12 Амбасадорот на Република Србија, во Тирана, Слободан Вукчевиќ, вчера беше повикан во Министерството за Европа и надворешни работи, каде од него беа побарани појаснувања во врска со изјавите што ги даде српскиот вицепремиер Александар  Вулин кои се однесуваат на посетата на премиерот Еди  Рама и средбата со албанската дијаспора во Грција, јави АТА

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Амбасадорот на Република Србија, во Тирана, Слободан Вукчевиќ, вчера беше повикан во Министерството за Европа и надворешни работи, каде од него беа побарани појаснувања во врска со изјавите што ги даде српскиот вицепремиер Александар  Вулин кои се однесуваат на посетата на премиерот Еди  Рама и средбата со албанската дијаспора во Грција, јави АТА.

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Во албанското МЕНР повикан српскиот амбасадор во врска со изјавата на вицепремиерот Вулин

Амбасадорот на Република Србија, во Тирана, Слободан Вукчевиќ, вчера беше повикан во Министерството за Европа и надворешни работи, каде од него беа побарани појаснувања во врска со изјавите што ги даде српскиот вицепремиер Александар  Вулин кои се однесуваат на посетата на премиерот Еди  Рама и средбата со албанската дијаспора во Грција, јави АТА.

ВУЛИН:  Она што Рама не можеше да го доживее во Тирана, го доживеа во Атина

ВУЛИН: Она што Рама не можеше да го доживее во Тирана, го доживеа во Атина

Добивај вести на Viber Според српскиот вицепремиер, Александар Вулин, „Голема Албанија“ можат да ја спречат само Србите и Грците. „Следниот пат кога Владата на Грција ќе размислува за признавање на Косово, нека се сетат како изгледа пречекот на Еди Рама среде Атина. Она што Рама не можеше да го доживее во Тирана, го доживеа во Атина“, изјави Вулин

Вулин: „Голема Албанија“ можат да ја спречат само Србите и Грците

Вулин: „Голема Албанија“ можат да ја спречат само Србите и Грците

Следниот пат кога Владата на Грција ќе размислува за признавање на Косово, нека се сетат како изгледа пречекот на Еди Рама среде Атина, изјави вчера вицепремиерот на Србија, Александар Вулин. „Она што Рама не можеше да го доживее во Тирана, го доживеа во Атина“ посочи тој. „Признавањето на Косово од страна на грчките власти и приемот на Приштина во

Вулин: „Голема Албанија“ можат да ја спречат само Србите и Грците

Вулин: „Голема Албанија“ можат да ја спречат само Србите и Грците

Следниот пат кога Владата на Грција ќе размислува за признавање на Косово, нека се сетат како изгледа пречекот на Еди Рама среде Атина, изјави вчера вицепремиерот на Србија, Александар Вулин. „Она што Рама не можеше да го доживее во Тирана, го доживеа во Атина“ посочи тој. „Признавањето на Косово од страна на грчките власти и приемот на Приштина во

Aлбанци кои цел живот живеат и се школуваат во Грција „летаат орли“ среде Атина

Aлбанци кои цел живот живеат и се школуваат во Грција „летаат орли“ среде Атина

На социјалните мрежи излегуваат нови фотографии од собирот во Атина организиран во чест на Еди Рама. Неколку илјади Албанци се собраа да го поздрават како што нагласија, премиерот на сите Албанци. Коментарите се дека Албанците кои цел живот живеат и се школуваат во Грција „летаат орли“ и се колнат во „Голема Албанија“.

ВУЛИН: Голема Албанија може да ја спречат само Србите и српскиот свет, но и Грците

ВУЛИН: Голема Албанија може да ја спречат само Србите и српскиот свет, но и Грците

Вицепремиерот на Република Србија, Александар Вулин, реагира на собирот на албанската имиграција одржан во Атина, на која говореше албанскиот премиер Еди Рама и покрај противењето на грчките власти, пренесуваат српските медиуми. „Следниот пат кога владата на Грција ќе размислува за признавање на таканареченото Косово, нека се сетат како изгледа пречекот

Вулин: Голема Албанија можат да ја спречат само Србите и српскиот свет, но и Грците

Вулин: Голема Албанија можат да ја спречат само Србите и српскиот свет, но и Грците

6 Вицепремиерот на Република Србија, Александар Вулин, реагира на собирот на албанската имиграција одржан во Атина, на која говореше албанскиот премиер Еди Рама и покрај противењето на грчките власти, пишува Полтика.рс. „Следниот пат кога владата на Грција ќе размислува за признавање на таканареченото Косово, нека се сетат како изгледа пречекот на