притисни ентер »

Црногорски камион излета од автопат и влета во дворот на тетовската полиција
Црногорски камион излета од автопат и влета во дворот на тетовската полиција

Црногорски камион излета од автопат и влета во дворот на тетовската полиција

Црногорски државјанин е возачот на каминот кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. 35-годишниот возач на камионот кој е соспственост на ЈП „Подогорица“ со повреди е пренесен во тетовската болница. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Државјанин на Црна Гора е повредениот возач кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница во Тетово. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Државјанин на Црна Гора е повредениот возач кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница во Тетово. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Државјанин на Црна Гора е повредениот возач кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница во Тетово. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Тешко повреден Црногорец: Излетал со камион на автопатот Гостивар – Тетово

Тешко повреден Црногорец: Излетал со камион на автопатот Гостивар – Тетово

Државјанин на Црна Гора е повредениот возач кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница во Тетово. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Камионот што излета кај Тетово е на ЈП „Подгорица“

Камионот што излета кај Тетово е на ЈП „Подгорица“

Добивај вести на Viber Камионот што излета кај Тетово го управувал 35 годишен возач од Црна Гора. Kaмионот излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција. „Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи товарно моторно возило „волво“ со приколка со црногорски регистарски ознаки,

Црногорец со камиот влета во двор на полициска станица во Тетово

Црногорец со камиот влета во двор на полициска станица во Тетово

Државјанин на Црна Гора со камиот излета од автопатот Гостивар – Тетово па со транспортерот заврши во двор на полициска станица. Според првичните информации возачот се здобил со повреди, а од возилото бил извлечен од противпожарните екипи кои излегле на терен. Камионот со кој иправувал странскиот државјанин изгубил контрола, ја пробил заштитната ограда

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Црногорец управувал со камионот што излета на автопатот Гостивар-Тетово

Државјанин на Црна Гора е повредениот возач кој излета од автопатот Гостивар-Тетово, ја скрши заштитната ограда и заврши во дворот на тетовската сообраќајна полиција, информира СВР Тетово по увидот. Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница во Тетово. – Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи

Камионот што излета кај Тетово го управувал 35 годишен возач од Црна Гора

Камионот што излета кај Тетово го управувал 35 годишен возач од Црна Гора

Утврден е и идентитетот на возачот кој поради повредите е хоспитализиран во Клиничка болница Тетово. - Црногорскиот државјанин Љ.Д.(35), управувајќи товарно моторно возило „волво“ со приколка со црногорски регистарски ознаки, сопственост на ЈП „Подгорица“, на автопатот Скопје – Тетово, изгубил контрола по што удрил во банкината од автопатот. По несреќата,