притисни ентер »

И Темелковски во трка за претседател: Кошарката не е ничија приватна сопственост
И Темелковски во трка за претседател: Кошарката не е ничија приватна сопственост

И Темелковски во трка за претседател: Кошарката не е ничија приватна сопственост

Актуелниот директор на Македонската Кошаркарска Федерација, Владимир Темелковски, влегува во трка за претседател на куќата на кошарката. Темелковски за ривал во оваа трка ќе го има Перо Антиќ, а се поизвесно е дека актуелниот претседател Петар Наумоски воопшто нема да се кандидира за нов мандат. „ Сметам дека МКФ мора да се преструктуира, самите видовме

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ ВИДЕО

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ ВИДЕО

Поранешниот кошаркарски репрезентативец на Македонија, Перо Антиќ, потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ). Антиќ во емисијата „Улица Македонија“ за првпат потврди дека ќе се кандидира за позицијата, која во моментов ја зазема Петар Наумовски. Неговиот мандат истекува следниот месец. „Сега првпат кажувам

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Поранешниот кошаркарски репрезентативец на Македонија, Перо Антиќ потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ). Антиќ во емисијата „Улица Македонија“ за првпат потврди дека ќе се кандидира за позицијата, која во моментов ја зазема Петар Наумовски. Неговиот мандат истекува следниот месец. „Сега првпат кажувам

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ, трикратен освојувач на Евролигата, најави дека ќе се кандидира за претседател на Кошаркарската федерација на Македонија на наредните избори. Во моментов функцијата ја извршува Петар Наумоски, со кого Антиќ не ретко има расправии преку социјалните медиуми. Одлуката да се кандидира за функцијата Антиќ ја објави во емисијата „Улица Македонија“,

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ, три кратен освојувач на Евролигата, најави дека ќе се кандидира за претседател на Кошаркарската федерација на Македонија, на наредните избори. Во моментов функцијата ја обавува Петар Наумоски, со кого Антиќ, не ретко има расправии преку социјалните медиуми. Одлуката да се кандидира за функцијата, Антиќ, ја објави во емисијата „Улица Македонија“,

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ, три кратен освојувач на Евролигата, најави дека ќе се кандидира за претседател на Кошаркарската федерација на Македонија, на наредните избори. Во моментов функцијата ја обавува Петар Наумоски, со кого Антиќ, не ретко има расправии преку социјалните медиуми. Одлуката да се кандидира за функцијата, Антиќ, ја објави во емисијата „Улица Македонија“,

Антиќ потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ!

Антиќ потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ!

Легендарниот македонски кошаркар, Перо Антиќ потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација. Мандатот на актуелниот претседател на МКФ, Петар Наумоски истекува следниот месец по што ора да биде свикано изборно собрание. „Сега првпат кажувам јавно дека ќе се пријавам да бидам претседател на МКФ“, изјави Перо Антиќ

Антиќ потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ

Антиќ потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ

Она што се шпекулираше постојано, сега доби потврда. Перо Антиќ за првпат јавно најави дека ќе се кандидира за претседател на македонската кошаркарска федерација. Некогашниот капитен на нашиот најдобар национален тим и единствен Македонец кој настапувал во НБА-лигата изминатите години е еден од главните противници на политиката на се уште актуелниот

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Поранешниот кошаркарски репрезентативец на Македонија, Перо Антиќ потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ). Антиќ во емисијата „Улица Македонија“ за првпат потврди дека ќе се кандидира за позицијата, која во моментов ја зазема Петар Наумовски. Неговиот мандат истекува следниот месец. „Сега првпат кажувам

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на МКФ

Скопје, 15 април 2019 (МИА) – Поранешниот кошаркарски репрезентативец на Македонија Перо Антиќ потврди дека ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ). Антиќ во емисијата „Улица Македонија“ за првпат потврди дека ќе се кандидира за позицијата, која во моментов ја зазема Петар Наумовски. Неговиот мандат истекува следниот