притисни ентер »

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час
Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Полициската станица-Кичево поради основи на сомнение за сторено казнено дело „Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, поднесе кривични пријави против лицата А.И.(22) и Д.П.(50) и двајцата од Кичево. – Лицето А.И. не се придржувало до мерката за забрана на движење на граѓаните во временскиот период од 21 до 5 часот, откако

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Полициската станица-Кичево поради основи на сомнение за сторено казнено дело „Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, поднесе кривични пријави против лицата А.И.(22) и Д.П.(50) и двајцата од Кичево. – Лицето А.И. не се придржувало до мерката за забрана на движење на граѓаните во временскиот период од 21 до 5 часот, откако

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час

Кривични пријави за двајца кичевчани поради непочитување на полициски час Полициската станица-Кичево поради основи на сомнение за сторено казнено дело „Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, поднесе кривични пријави против лицата А.И.(22) и Д.П.(50) и двајцата од Кичево. – Лицето А.И. не се придржувало до мерката за забрана

Кривична пријава за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кривична пријава за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија", ОВР Кичево поднесе кривична пријава против А.И. (22) од Кичево. Тој не се придржувал до мерката за забраната за движење на граѓаните во временскиот период од 21:00 до 05:00 часот заради спречување на ширење на коронавирус COVID

МВР поднесе кривични пријави против двајца кичевци заради прекршување на полициски час

МВР поднесе кривични пријави против двајца кичевци заради прекршување на полициски час

Share Tweet Share Share Email Comments Кривични пријави беа поднесени против двајца жители на Кичево од страна на полициските органи заради непочитување на мерката полициски час која е на сила во државава. Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија”, ОВР Кичево поднесе

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Полицијата поднесе кривични пријави против двајца кичевчани кои не го очитувале полицискиот час. Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против А.И. (22) од Кичево. Тој не се придржувал до мерката за забраната за движење на граѓаните

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кичево, 26 март 2020 (МИА) – Полицијата поднесе кривични пријави против двајца кичевчани кои не го очитувале полицискиот час. Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против А.И. (22) од Кичево. Тој не се придржувал до мерката за

Кривични пријави за две лица од Кичево за прекршување на полицискиот час

Кривични пријави за две лица од Кичево за прекршување на полицискиот час

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија”, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против А.И. (22) од Кичево. Тој не се придржувал до мерката за забраната за движење на граѓаните во временскиот период од 21:00 до 05:00 часот заради спречување на ширење на коронавирус COVID

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Полицијата поднесе кривични пријави против двајца кичевчани кои не го очитувале полицискиот час. Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“, ОВР Кичево поднесе кривична пријава против А.И. (22) од Кичево. Тој не се придржувал до мерката за забраната за движење на граѓаните

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Кривична за двајца кичевци за прекршување на полицискиот час

Полицијата поднесе кривични пријави против двајца кичевчани кои не го очитувале полицискиот час. Кичево, 26 март 2020 (МИА) – Полицијата поднесе кривични пријави против двајца кичевчани кои не го очитувале полицискиот час. Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“,