притисни ентер »

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе
Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Во првиот ден во Чаир имаше два-три локали кои не ги почитуваа мерките, но сега се почитуваат мерките на Владата. Уште од раните часови има мала посетеност на граѓаните што доаѓаат со побарувања до општината. Без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки, изјави во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ градоначалнкиот на Чаир, Висар Ганиу. Чаир

Дезинфициран  Домот за стари лица во Чаир

Дезинфициран  Домот за стари лица во Чаир

Општина Чаир го дезинфицираше Домот за стари лица. – Сега, повеќе од било кога е моментот за грижа и внимание која треба да им се посвети на постарите лица, како нај изложени за зараза од корона вирусот – истакна градоначалникот Висар Ганиу. Тој апелира да не фрлаат отпадоци и да се чува средината и одржувањето на хигиената за здравје и живот. – Хигиена

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Во првиот ден во Чаир имаше два-три локали кои не ги почитуваа мерките, но сега се почитуваат мерките на Владата. Уште од раните часови има мала посетеност на граѓаните што доаѓаат со побарувања до општината. Без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки, изјави во „Утрински брифинг “ на „Слободна ТВ“ градоначалнкиот на Чаир, Висар Ганиу. Чаир

Ганиу:  Со мојот автомобил шетам низ Чаир и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Ганиу: Со мојот автомобил шетам низ Чаир и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Во првиот ден во Чаир имаше два-три локали кои не ги почитуваа мерките, но сега се почитуваат мерките на Владата. Уште од раните часови има мала посетеност на граѓаните што доаѓаат со побарувања до општината. Без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки, изјави во „Утрински брифинг “ на „Слободна ТВ“ градоначалнкиот на Чаир, Висар Ганиу. Чаир

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

Ганиу: Јас со мојот автомобил шетам низ Чаир, интервенирам и барам помош од МВР каде што забележувам групирање на луѓе

-Секојдневно сум во комуникација со надлежните органи. Можеби првиот ден во Чаир имаше два-три локали кои не ги почитуваа мерките, но сега се почитуваат мерките на Владата. Уште од раните часови има мала посетеност на граѓаните што доаѓаат со побарувања до општината. Без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки, изјави во „Утрински брифинг“

Ганиу: Чаирчани без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки

Ганиу: Чаирчани без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки

Во првиот ден во Чаир имаше два-три локали кои не ги почитуваа мерките, но сега се почитуваат мерките на Владата. Уште од раните часови има мала посетеност на граѓаните што доаѓаат со побарувања до општината. Без потреба не излегуваат и ги почитуваат сите мерки, изјави во „Утрински брифинг “ на „Слободна ТВ“ градоначалнкиот на Чаир, Висар Ганиу. Чаир

Во Чаир се дезинфицира, но и се гради

Во Чаир се дезинфицира, но и се гради

Општина Чаир информира дека во континуитет се дезинфицираат главните и споредните улици. – Продолживме со дезинфекција на улиците во Чаир, со што докажуваме дека властите си ја вршат својата работа, затоа ви преостанува на вас почитувани граѓани да го направите тоа што вам ви следи, да бидете максимално внимателни во оваа вонредна состојба во која