притисни ентер »

Виц на денот: Дедото и партиските активисти
Виц на денот: Дедото и партиските активисти

Виц на денот: Дедото и партиските активисти

Предизборна кампања во Македонија. Активистите од една од двете партии убедуваат еден дедо да гласа за нив: Дедо, кажи што сакаш да ти дадеме, само да гласаш за нас? Сакам да ми дадете та*аци. Аман бе, дедо! Зошто ти се тие? За да си ги комплетирам со стојкото што ми го дадовте на претходните избори.

Предизборна кампања во Македонија…

Предизборна кампања во Македонија…

Предизборна кампања во Македонија. Активистите од една од двете партии убедуваат еден дедо да гласа за нив: – Дедо, кажи што сакаш да ти дадеме, само да гласаш за нас? – Сакам да ми дадете та*аци. – Зошто ти се бе дедо. – За да си ги комплетирам со ку*от што ми го дадовте на претходните избори.