притисни ентер »

Патниците на аеродромот „Истанбул“ може да изнајмат кабини за спиење
Патниците на аеродромот „Истанбул“ може да изнајмат кабини за спиење

Патниците на аеродромот „Истанбул“ може да изнајмат кабини за спиење

ИЗВОР скопје24 | јануари 14, 2020 Патниците кои ги чекаат летовите, отсега може да одморат и да изнајмат кабина за спиење на аеродромот „Истанбул“. На аеродромот „Истанбул“ во Турција започна да се спроведува услугата за изнајмување кабина за спиење, што ја има во многу аеродроми во странство, јавува Агенција Анадолија (АА). Аеродромот „Истанбул“ на

Патниците на аеродромот „Истанбул“ може да уживаат во услугата за изнајмување кабини за спиење

Патниците на аеродромот „Истанбул“ може да уживаат во услугата за изнајмување кабини за спиење

Патниците кои ги чекаат летовите, отсега може да одморат изнајмувајќи кабина за спиење на аеродромот „Истанбул“. ИСТАНБУЛ (АА) – На аеродромот „Истанбул“ во Турција започна да се спроведува услугата за изнајмување кабина за спиење, што ја има во многу аеродроми во странство, јавува Агенција Анадолија (АА). На аеродромот „Истанбул“, за патниците што