притисни ентер »

Запознајте ја руската Кардашиан
Запознајте ја руската Кардашиан

Запознајте ја руската Кардашиан

Таа има 22 години и е толку секси, што за неа велат дека му дава ново значење на „зборот“ секси. Анастасија Квинто е од Русија и до сега за неа се заинтересирале неколку модни агенции, но од неа побарале да ослабе. Едно од барањето било да го доведе задникот до 106 сантиметри.