притисни ентер »

Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа!
Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа!

Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа!

Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа! Ако ја сакаш, немој само да зборуваш. Зборовите се важни… но не држат вода доколку не се поткрепени со дејства. Ако навистина ја сакаш, не може да ѝ го кажуваш тоа, а никогаш да не го покажуваш. Таа мора да види дека твоите зборови не се само празни зборови, таа мора да види дека тоа што го зборуваш навистина

Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа!

Ако навистина ја сакаш, биди покрај неа!

Ако ја сакаш, немој само да зборуваш. Зборовите се важни… но не држат вода доколку не се поткрепени со дејства. Ако навистина ја сакаш, не може да ѝ го кажуваш тоа, а никогаш да не го покажуваш. Таа мора да види дека твоите зборови не се само празни зборови, таа мора да види дека тоа што го зборуваш навистина го мислиш. Покажи ѝ дека си човек кој си