притисни ентер »

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се
Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев:Се помиривме со соседите, сега е ред и дома

Заев:Се помиривме со соседите, сега е ред и дома

Премиерот Зоран Заев  вели дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. „Сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно“, рече Заев. Граѓаните, дополни, во секој момент ги знаеле деталите дури и по цена

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар

„Не се чувствувам како уценет политичар, овој процес го водевме максимално транспарентно", одговори денес премиерот Зоран Заев на прес-конференцијата во Владата на прашањето на МКД.мк за тоа дали после она што се случи со Законот за амнестија и уставните измени се чувствува како уценет политичар. „Знам и убеден сум длабоко во душата дека кога со Грција

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после сѐ

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после сѐ

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после се

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Мораме и општините да ги здушиме

Заев: Мораме и општините да ги здушиме

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после сѐ

Заев: Не се чувствувам како уценет политичар после сѐ

Премиерот Зоран Заев  одговарајќи на новинарско прашање на денешната прес-конференција во Владата рече дека не се чувствува како уценет политичар после сите случувања во текот на преговорите со Грција, амнестијата, преговорите со политичките партии. Најмногу не, а и сигурно не, заради тоа што се што работевме во Македонија работевме максимално транспарентно,