притисни ентер »

Еве зошто оваа фотографија го расплака светот
Еве зошто оваа фотографија го расплака светот

Еве зошто оваа фотографија го расплака светот

Оваа фотографија го заобиколи светот и успеа на кучињата да им го спаси животот. Кала и Кеира се две напуштени кучиња кои биле сместени во азил и чекале да дојдат на ред за еутаназија. Неколку минути пред Кеира да оди на еутаназија, Кала ја прегрнала и не ја пуштала. Фотографијата била објавена на Фејсбук страницата на една организација за заштита