притисни ентер »

Вечерва немате право да спиете…
Вечерва немате право да спиете…

Вечерва немате право да спиете…

Гласањата од вечерашнава седница во македонскиот Парламент ќе одѕвонуваат како слободарско ехо, како манифест преку кој на најконцизен, едноставен и јасен начин беше одбележан крајот на борбата на компромисите до целта на оваа последна линија на нашиот фронт, линија, пред која стоиме сите, ама буквално сите во оваа досегашна вукојебина од држава, линија

Брилијантно резиме на Заев…

Брилијантно резиме на Заев…

Еден ден, овој засипнат глас на Заев читајќи го резимето на денешната седница во македонскиот Парламент ќе одѕвонува како слободарско ехо, како манифест преку кој на најконцизен, едноставен и јасен начин беше објаснета борбата на компромисите до целта на оваа последна линија на нашиот фронт, линија, пред која стоиме сите, ама буквално сите во оваа

Брилијатно резиме на Заев…

Брилијатно резиме на Заев…

Еден ден, овој засипнат глас на Заев читајќи го резимето на денешната седница во македонскиот Парламент ќе одѕвонува како слободарско ехо, како манифест преку кој на најконцизен, едноставен и јасен начин беше објаснета борбата на компромисите до целта на оваа последна линија на нашиот фронт, линија, пред која стоиме сите, ама буквално сите во оваа