притисни ентер »

Необични факти за сексот: Каква е врската меѓу Бред Пит и женскиот оргазам?
Необични факти за сексот: Каква е врската меѓу Бред Пит и женскиот оргазам?

Необични факти за сексот: Каква е врската меѓу Бред Пит и женскиот оргазам?

Кога станува збор за задоволството во кревет, припадничките на понежниот пол се во предност. Просечниот машки оргазам трае околу шест секунди, додека женската кулминација тројно повеќе. А, возможна ли е без никаков физички контакт? Ова се необичните факти за сексот кои можеби не сте ги знаеле: Жените може да доживеат оргазам и во сон. „Одредени жени

Зошто жените потешко напредуваат кога нивниот шеф е маж?

Зошто жените потешко напредуваат кога нивниот шеф е маж?

Без разлика колку работите и и носите пари на компанија, сепак немате напредок? Еве и зошто… Резултатите од неодамнешните истражувања покажуваат дека жените во деловните потфати сеуште се соочуваат со многу предрасуди. Ако вашиот шеф е маж постои можност вашата кариера да стагнира не поради вашата способност, туку поради животот и размислувањето на

Каков тип на мажи пружа најдобри оргазми

Каков тип на мажи пружа најдобри оргазми

Најновото истражување за сексуалноста открива дека оргазмот кај жените нема никаква врска со нивната анатомија, ниту со анатомијата на мажите, како ни со нивните сексуални способности во креветот. Интензитетот на уживање кое жената го доживува за време на водењето љубов има врска со типот на маж кој го одбрала. Ова се карактеристиките на мажот кој

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Зошто се впуштате во орален секс? Дали бидејќи е предигра или навистина уживате во тоа? Очигледно, неодамнешното истражување вели дека има многу повеќе наука во тоа зошто сакаме орален секс, од самото тоа дека води кон водење љубов. Претходно сигурно сте слушнале дека науката објаснува дека луѓето имаат потреба од пенетративен секс поради еволутивната

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс Зошто се впуштате во орален секс? Дали бидејќи е предигра или навистина уживате во тоа? Очигледно, неодамнешното истражување вели дека има многу повеќе наука во тоа зошто сакаме орален секс, од самото тоа дека води кон водење љубов. Претходно сигурно сте слушнале дека науката објаснува дека луѓето имаат