притисни ентер »

Владата ја демантира ВМРО – ДПМНЕ за средбата со текстилците среде избори
Владата ја демантира ВМРО – ДПМНЕ за средбата со текстилците среде избори

Владата ја демантира ВМРО – ДПМНЕ за средбата со текстилците среде избори

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање

Владата на Република Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Влада: Средбата со работодавачите на текстилниот кластер е на нивно барање за да се разговара за развојот на текстилната индустрија

Владата на Република Северна Македонија категорично ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Скопје, 24 април 2019 (МИА) – Владата на

Владата пред вториот круг: Текстилците бараа средба со Заев, Тевдовски и Царовска

Владата пред вториот круг: Текстилците бараа средба со Заев, Тевдовски и Царовска

Владата ги демантира и ги оценува како инсинуации тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ за средбата на премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска со делегацијата на работодавачите од текстилниот кластер. Владата информира дека средбата е организирана на барање на работодавачите од текстилниот