притисни ентер »

Првиот 5G телефон на Huawei ќе излезе овој месец
Првиот 5G телефон на Huawei ќе излезе овој месец

Првиот 5G телефон на Huawei ќе излезе овој месец

5G телефонот  Huawei Mate 20 X 5G, ќе започне да се продава на  одредени пазари пред крајот на јули, и покрај континуираната неизвесност околу иднината на Huawei како производител на Android уреди. Државниот весник “Глобал тајмс” во Кина објави дека телефонот ќе започне да се продава во Кина на 26-ти јули, додека VentureBot забележува дека телефонот

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на компанијата Huawei под името Mate 20 X 5G на одредени пазари ќе се појави пред крајот на јули. Телефонот доаѓа на пазарот во време кога е неизвесна иднината на Huawei како производител на уреди со Android. Продажбата во Кина ќе почне на 26. јули, а смартфонот може моментно да се нарача od 22. јули преку италијанската верзија на

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на компанијата Huawei под името Mate 20 X 5G на одредени пазари ќе се појави пред крајот на јули. Телефонот доаѓа на пазарот во време кога е неизвесна иднината на Huawei како производител на уреди со Android. Продажбата во Кина ќе почне на 26. јули, а смартфонот може моментно да се нарача od 22. јули преку италијанската верзија на

Huawei ќе почне да го продава својот прв 5G телефон од овој месец

Huawei ќе почне да го продава својот прв 5G телефон од овој месец

Mate 20 X 5G е телефонот којшто ќе биде достапен во Кина и уште неколку други пазари во светот Неофицијално, од извори на кинескиот „Global Times“, Huawei се подготвува да го пушти својот прв 5G телефон во продажба до крајот на овој месец. Телефонот кој ќе ја има оваа чест ќе биде 5G верзија од Mate 20 X, којшто ќе добие одредени промени и во останатите