притисни ентер »

Андреева: Да не сме го смениле ова у меѓувреме, па Македонија да е само Скопје? За едни пријатели од Влада прашувам
Андреева: Да не сме го смениле ова у меѓувреме, па Македонија да е само Скопје? За едни пријатели од Влада прашувам

Андреева: Да не сме го смениле ова у меѓувреме, па Македонија да е само Скопје? За едни пријатели од Влада прашувам

“Општините во Македонија се административни единици од прв степен. Во август 2004 година, а дополнително во 2013, Македонија била реорганизирана на 80 општини од кои 10 го сочинуваат Градот Скопје, кој е посебна единица на локална самоуправа.” (Извор: Википедија) Да не сме го смениле ова у меѓувреме, па Македонија да е само Скопје? За едни пријатели