притисни ентер »

Почна седмото издание на Самитот  “Македонија 2025“
Почна седмото издание на Самитот  “Македонија 2025“

Почна седмото издание на Самитот “Македонија 2025“

Дел од денешните панел-дискусии се поврзани со сеопфатен економски осврт на светот и регионот, споредба на стратегиите за привлекување на директни странски инвестиции, како и најдобрите практики на светско ниво. Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД,

Oтворен Самитот Македонија2025

Oтворен Самитот Македонија2025

Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД, официјално беше отворено седмото издание на Самитот Македонија2025, каде врвни имиња од глобалниот бизнис ќе ги запознаат македонските стопанственици со најновите светски трендови во економијата, инвестициите

Ана Арсов за ТВ21: Целта на „Македонија 2025“ е да пропагираме успешна македонска приказна

Ана Арсов за ТВ21: Целта на „Македонија 2025“ е да пропагираме успешна македонска приказна

Таа е успешна менаџерка во Светот на финансиите. Македонка која што работи во Њујорк, а нејзиното искуство е огромно. Таа е една од бордот на директори на самитот Македонија 2025 кој се одржува во Скопје. Ана Арсов е соговорничка на ТВ21 каде што во интервју говори за Самитот на кој што има успешни соговорници. „Јас сум член на  бордот на директори

Официјално отворен Самитот Македонија2025: Најзначајниот бизнис настан во земјата и регионот

Официјално отворен Самитот Македонија2025: Најзначајниот бизнис настан во земјата и регионот

Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД, официјално беше отворено седмото издание на Самитот Македонија2025, каде врвни имиња од глобалниот бизнис ќе ги запознаат македонските стопанственици со најновите светски трендови во економијата, инвестициите

Почна Самитот „Македонија 2025“

Почна Самитот „Македонија 2025“

Економската активност на земјите од Западен Балкан е подобрена и за периодот 2018 – 2022 се очекува да достигнат раст на реалниот БДП од речиси 3,3 проценти, беше речено на денешното официјално отворање на Самитот „Македонија 2025“. Според Максимилијан Ламбертсон, водечки аналитичар за Источна Европа од The Economist Intelligence Unit, Велика Британија,

Oтворен Самитот Македонија2025

Oтворен Самитот Македонија2025

Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД, официјално беше отворено седмото издание на Самитот Македонија2025, каде врвни имиња од глобалниот бизнис ќе ги запознаат македонските стопанственици со најновите светски трендови во економијата, инвестициите

Oтворен Самитот Македонија2025

Oтворен Самитот Македонија2025

Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД, официјално беше отворено седмото издание на Самитот Македонија2025, каде врвни имиња од глобалниот бизнис ќе ги запознаат македонските стопанственици со најновите светски трендови во економијата, инвестициите

Почна Самитот „Македонија 2025“

Почна Самитот „Македонија 2025“

Економската активност на земјите од Западен Балкан е подобрена и за периодот 2018 – 2022 се очекува да достигнат раст на реалниот БДП од речиси 3,3 проценти, беше речено на денешното официјално отворање на Самитот „Македонија 2025“. Според Максимилијан Ламбертсон, водечки аналитичар за Источна Европа од The Economist Intelligence Unit, Велика Британија,

Официјално отворен Самитот Македонија2025: Најзначајниот бизнис настан во земјата и регионот

Официјално отворен Самитот Македонија2025: Најзначајниот бизнис настан во земјата и регионот

Со поздравно обраќање на годинешниот клучен говорник и претставување на политиките зад економскиот успех на тековната администрација на САД, официјално беше отворено седмото издание на Самитот Македонија2025, каде врвни имиња од глобалниот бизнис ќе ги запознаат македонските стопанственици со најновите светски трендови во економијата, инвестициите

Почна Самитот „Македонија 2025“

Почна Самитот „Македонија 2025“

Економската активност на земјите од Западен Балкан е подобрена и за периодот 2018 – 2022 се очекува да достигнат раст на реалниот БДП од речиси 3,3 проценти, беше речено на денешното официјално отворање на Самитот „Македонија 2025“. Според Максимилијан Ламбертсон, водечки аналитичар за Источна Европа од The Economist Intelligence Unit, Велика Британија,