притисни ентер »

Ова е едно од најголемите покачувања во здравството: CENTAR Интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита
Ова е едно од најголемите покачувања во здравството: CENTAR Интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита

Ова е едно од најголемите покачувања во здравството: CENTAR Интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита

Македонската новинска агенција Centar.mk имаше интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита 1.Што претставува и какво значење има анексот на договорот кој е потпишан со министерството за здравство пред техничката влада? Вложувањето во здравството не е трошок, туку инвестирање

Ова е едно од најголемите покачувања во здравството: Интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита

Ова е едно од најголемите покачувања во здравството: Интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита

Македонската новинска агенција Centar.mk имаше интервју со д-р Љубиша Каранфиловски – претседател на самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита 1.Што претставува и какво значење има анексот на договорот кој е потпишан со министерството за здравство пред техничката влада? Вложувањето во здравството не е трошок, туку инвестирање