притисни ентер »

Забава во сабота, во 15 големи градови со домашни ѕвезди, ова е програмата

Забава во сабота, во 15 големи градови со домашни ѕвезди, ова е програмата

Утрово премиерот Зоран Заев, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. Почитувани, Во името на Владата на Република Македонија, премиерот Зоран Заев денеска упати покана до сите граѓани

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија. Во проролжение, целата програма. Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија. Во проролжение, целата програма. Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14. јули во 15 градови низ Македонија. Во продолжение, целата програма: Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија. Во проролжение, целата програма. Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски и Архангел в сабота во парк на прославата за поканата од НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија. Во проролжение, целата програма. Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Кирил Џајковски и Архангел ќе ги забавуваат скопјани во сабота, по повод прославата за поканата за членство на Македонија во НАТО

Кирил Џајковски и Архангел ќе ги забавуваат скопјани во сабота, по повод прославата за поканата за членство на Македонија во НАТО

Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО. Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија. Во продолжение, целата програма. Скопје, почеток во 21:00 часот со:

Архангел во Скопје, Нокаут во Кавадарци - кој ќе ги забавува граѓаните на прославата за НАТО

Архангел во Скопје, Нокаут во Кавадарци - кој ќе ги забавува граѓаните на прославата за НАТО

Во сабота, на 14 јули, да се обединиме и заеднички да го прославиме историскиот успех на Македонија, стои во владиното соопштение со кое се најавува прославата по повод поканата за членство во НАТО. Во 15 градови ширум земјата, распоредот на настапи изгледа вака. Скопје, почеток во 21:00 часот со: Кирил Џајковски, Архангел, Quepurdat Битола, почеток во 21:00

Кирил Џајковски во Скопје, Дуке Бојаџиев во Битола, Лозано во Охрид – кој ќе ги забавува граѓаните на прославата за НАТО

Кирил Џајковски во Скопје, Дуке Бојаџиев во Битола, Лозано во Охрид – кој ќе ги забавува граѓаните на прославата за НАТО

Во сабота, на 14 јули, да се обединиме и заеднички да го прославиме историскиот успех на Македонија, стои во владиното соопштение со кое се најавува прославата по повод поканата за членство во НАТО. Во 15 градови ширум земјата, распоредот на настапи изгледа вака. Скопје, почеток во 21:00 часот со: Кирил Џајковски, Архангел, Quepurdat Битола, почеток

Забава во сабота, во 15 големи градови со домашни ѕвезди, ова е програмата

Забава во сабота, во 15 големи градови со домашни ѕвезди, ова е програмата

Утрово премиерот Зоран Заев, пристигнувајќи на вториот ден на самитот на НАТО, ги повика граѓаните на Македонија на 14 јули на заедничка прослава во 15 градови низ земјата за да прослави поканата за НАТО како голем успех за сите граѓани. Почитувани, Во името на Владата на Република Македонија, премиерот Зоран Заев денеска упати покана до сите граѓани