притисни ентер »

Секс теми на кои мора да разговарате со партнерот
Секс теми на кои мора да разговарате со партнерот

Секс теми на кои мора да разговарате со партнерот

За да може врската да функционира совршено, треба да има добра комуникација во неа. Тоа не значи само разговори за секојдневните работи, туку и оние за „скокотливи“ теми, како што е сексот. Паровите кои зборуваат за секс имаат 10 пати поголема веројатност да имаат среќна и квалитетна врска. Сепак, понекогаш е тешко секој да се отвори и да зборува за