притисни ентер »

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто
Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на сè што е македонско, се наведува во нивното соопштение. „Впрочем, можел Карев да не се нафати да биде претседател на Крушевската Rепублика, можел Питу Гули да не оди на Мечкин Камен,

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на сè што е македонско, се наведува во нивното соопштение. „Впрочем, можел Карев да не се нафати да биде претседател на Крушевската Rепублика, можел Питу Гули да не оди на Мечкин Камен,

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто, издржете

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Не им било лесно и на Делчев, Груев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто, издржете

„Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што се отвора патот за бришење на се што е македонско. Ова од причина што, борбата против марионетската власт во Скопје и нивните странски газди е исправна, ова не е битка за власт, поединци или лидери, сите ние сме