притисни ентер »

Објавен протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија
Објавен протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Објавен протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Владата на денешната седница го донесе протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските што организаторот треба да ги преземе за да обезбеди безбедна и непречена работа на медиумските работници, а воедно и на

Објавен протокол  за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Објавен протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Владата на денешната седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за да обезбеди безбедна и непречена работа на медиумските работници, а воедно и на

Објавен протокол  за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Објавен протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Владата на денешната седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за да обезбеди безбедна и непречена работа на медиумските работници, а воедно и на

Владата донесе протокол за настани во услови на пандемија на кои се присутни медиумите

Владата донесе протокол за настани во услови на пандемија на кои се присутни медиумите

Владата на Република Северна Македонија на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол, како што соопшти владината прес-служба, го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за

Влада: Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Влада: Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Владата на Република Северна Македонија на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол, како што соопшти владината прес-служба, го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за

Протокол за одржување настани со присуство на медиуми

Протокол за одржување настани со присуство на медиуми

Владата на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за да обезбеди безбедна и непречена работа на медиумските работници, а воедно

Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Владата на Република Северна Македонија на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба да ги преземе за да обезбеди безбедна и непречена работа

Влада: Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Влада: Протокол за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија

Фото: Б. Грданоски Владата на Република Северна Македонија на денешната 25-та седница го донесе Протоколот за одржување настани со медиумско присуство во услови на пандемија предизвикана од коронавирусот. Овој протокол, како што соопшти владината прес-служба, го уредува медиумското присуство на јавни настани, односно обврските кои организаторот треба