притисни ентер »

Нема негативни ефекти од кинеската вакцина против Ковид-19, ја примиле околу милион луѓе
Нема негативни ефекти од кинеската вакцина против Ковид-19, ја примиле околу милион луѓе

Нема негативни ефекти од кинеската вакцина против Ковид-19, ја примиле околу милион луѓе

Скоро милион луѓе досега ја примиле експерименталната вакцина изработена од кинеската фармацевтска компанија „Синофарм“ како дел од програмата за итни случаи одобрена од кинеската влада и досега не се регистрирани никакви негативни ефекти меѓу примателите на оваа вакцина, соопшти управата на компанијата. Првиот човек на „Синофарм“, Лиху Џинџен, потврди

МИЛИОН КИНЕЗИ - толку ја примија експерименталната вакцина на „Синофарм“, нема посериозни негативни реакции

МИЛИОН КИНЕЗИ - толку ја примија експерименталната вакцина на „Синофарм“, нема посериозни негативни реакции

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Експерименталната вакцина во Кина ја примија околу милион луѓе

Милион граѓани веќе ја примиле експерименталната вакцина против коронавирусот на кинескиот фармацевтски гингант „Синофарм“ во рамките на итната програма на одобрена од кинеските власти. Дел од виролозите сметаат дека ова е научно експлоатирање на граѓаните, додека пак директорот на гигантот посочи дека речиси и да нема нус појави кај оние кои се вакцинирале