притисни ентер »

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите
Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Ентони Џошуа му се одмазди на Енди Руиз за поразот пред шест месеци и вечерва си ги врати во свој посед титулите светскиот шампион во ВБА Супер, ВБО, ИБФ и ИБО верзиите. Џошуа до победата дојде по одлука на судиите по 12 борби. Тој нападна од самиот старт, беше доминантен во текот на целиот меч и уште во првата рунда му ја расече аркадата на Руиз.

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Ентони Џошуа му се одмазди на Енди Руиз за поразот пред шест месеци и вечерва си ги врати во свој посед титулите светскиот шампион во ВБА Супер, ВБО, ИБФ и ИБО верзиите. Џошуа до победата дојде по одлука на судиите по 12 борби. Тој нападна од самиот старт, беше доминантен во текот на целиот меч и уште во првата рунда му ја расече аркадата на Руиз.

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Џошуа му се одмазди на Руиз и си ги врати титулите

Ентони Џошуа му се одмазди на Енди Руиз за поразот пред шест месеци и вечерва си ги врати во свој посед титулите светскиот шампион во ВБА Супер, ВБО, ИБФ и ИБО верзиите. Џошуа до победата дојде по одлука на судиите по 12 борби. Тој нападна од самиот старт, беше доминантен во текот на целиот меч и уште во првата рунда му ја расече аркадата на Руиз.