притисни ентер »

Се запали куќа во Кисела Вода
Се запали куќа во Кисела Вода

Се запали куќа во Кисела Вода

Скопската пожарна на својот Фејсбук-профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција спречило ширење на пожарот и на соседните објекти. -Информација!!!!! Пожар на Мариовска бр.5 во о.Кисела Вода Запалена кровна конструкција Брзата реакција спречи ширење на пожарот и на соседните објекти Пожарот

Се запали куќа во Кисела Вода

Се запали куќа во Кисела Вода

Скопската пожарна на својот Фејсбук-профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција спречило ширење на пожарот и на соседните објекти. -Информација!!!!! Пожар на Мариовска бр.5 во о.Кисела Вода Запалена кровна конструкција Брзата реакција спречи ширење на пожарот и на соседните објекти Пожарот

Изби пожар во напуштена куќа во Кисела Вода

Изби пожар во напуштена куќа во Кисела Вода

Попладнево изби пожар во напуштена куќа во скопската населба Кисела Вода, по што беа испратени две возила на противпожарната бригада кои се очекува наскоро да завршат со интервенцијата. – Изби пожар во стара напуштена куќа, веројатно од застарената електрична инсталација на покривната конструкција. Испратени се две возила со осум пожарникари, ситуацијата

Се запали куќа во Кисела Вода- пожарникарите на терен го локализираат пожарот

Се запали куќа во Кисела Вода- пожарникарите на терен го локализираат пожарот

Скопската пожарна на својот Фејсбук профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција спречило ширење на пожарот и на соседните објекти. „-Информација!!!!! Пожар на Мариовска бр.5 во о.Кисела Вода Запалена кровна конструкција Брзата реакција спречи ширење на пожарот и на соседните објекти Пожарот

Се запали куќа во Кисела Вода, пожарот локализиран

Се запали куќа во Кисела Вода, пожарот локализиран

Скопската пожарна на својот „Фејсбук“ профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција на противпожарната екипа спречила ширење на пожарот и на соседните објекти. За сега нема информации за причините за пожарот,

Се запали куќа во Кисела Вода- пожарникарите на терен го локализираат пожарот

Се запали куќа во Кисела Вода- пожарникарите на терен го локализираат пожарот

Се запали куќа во Кисела Вода- пожарникарите на терен го локализираат пожарот (ФОТО) Скопската пожарна на својот Фејсбук профил информира дека денеска интервенирале во Кисела Вода каде избувнал пожар во куќа. Брзата реакција спречило ширење на пожарот и на соседните објекти. -Информација!!!!!