притисни ентер »

ЦРН РЕКОРД И ДЕНЕС: 51 починат и 1.302 нови случаи на Ковид-19
ЦРН РЕКОРД И ДЕНЕС: 51 починат и 1.302 нови случаи на Ковид-19

ЦРН РЕКОРД И ДЕНЕС: 51 починат и 1.302 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на Ковид-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово –

Нов црн ковид – рекорд: 51 починат за 24 часа, нови 1.302 заразени

Нов црн ковид – рекорд: 51 починат за 24 часа, нови 1.302 заразени

Во последните 24 часа, земјава регистрира нов неславен рекорд – 51 лице почина како последица од ковид, додека од 4.438 тестирања, регистрирани се 1.302 нови случаи. Најмногу се од Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово – 27, Струмица

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на Ковид-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово –

Најмладиот починат пациент е од Куманово и има 32 години

Најмладиот починат пациент е од Куманово и има 32 години

Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на КОВИД-19. И денес најмногу нови случаи има во Скопје – 523, а истото важи и за бројот на починати. Пријавени се вкупно 51 починато лице , и тоа 20 од Скопје (87г , 81г , 80г , 80г , 79г ,79г, 76г , 73г , 71г , 69г, 68г, 68г, 62г, 62г 60г, 56г, 55г, 53г, 51г,

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Починати 51 лице од Ковид-19, регистрирани нови 1302 лица заразени со коронавирус

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на Ковид-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово –

ЦРН РЕКОРД И ДЕНЕС: 51 починат и 1.302 нови случаи на Ковид-19

ЦРН РЕКОРД И ДЕНЕС: 51 починат и 1.302 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово

Нови 1.302 заразени од коронавирус, починаа 51 лице

Нови 1.302 заразени од коронавирус, починаа 51 лице

Министерството за здравство во согласност со податоците од Институтот за јавно здравје информира: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаја на Ковид-19, и тоа во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци

Повторно рекорден број починати – 51 жртва на коронавирусот и 1.302 новозаразени

Повторно рекорден број починати – 51 жртва на коронавирусот и 1.302 новозаразени

Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово – 27, Струмица и Кичево по – 25, Гевгелија – 24, Струга – 22, Неготино – 17, Ресен -14, Дебар

Починато 51 лице од ковид-19, регистрирани 1302 новозаразени

Починато 51 лице од ковид-19, регистрирани 1302 новозаразени

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи на ковид-19 во: Скопје – 523, Битола – 119, Куманово – 87, Прилеп – 55, Охрид – 54, Тетово – 51, Велес – 47, Гостивар – 38, Штип- 34, Кочани – 31, Кавадарци – 30, Берово –