притисни ентер »

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација
Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од СВР

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од СВР

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од СВР

Шефот на Пентагон му порача на Зеленски дека САД ја поддржуваат Украина „на долг рок“

Шефот на Пентагон му порача на Зеленски дека САД ја поддржуваат Украина „на долг рок“

Министерот за одбрана на Соединетите Американски Држави (САД), Лојд Остин, вети понатамошна американска поддршка за Украина за време на неговата ненајавена посета на Киев на 20 ноември. САД обезбедија над 40 милијарди долари помош за одбрана на Украина од руска инвазија и ветија дека ќе го поддржат Киев „колку што е потребно“. Остин ја посети американската

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од СВР

ДИРЕКТОРОТ НА РУСКАТА НАДВОРЕШНА РАЗУЗНАВАЧКА СЛУЖБА: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

ДИРЕКТОРОТ НА РУСКАТА НАДВОРЕШНА РАЗУЗНАВАЧКА СЛУЖБА: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Наришкин: САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација

Директорот на руската надворешна разузнавачка служба Сергеј Наришкин изјави дека САД ја принудуваат Украина да спроведе максимална мобилизација. „Западот бара од режимот на украинскиот претседател Зеленски да ги игнорира загубите и да и покаже на светската заедница неможноста за руска победа во украинскиот конфликт. Особено, податоците добиени од СВР

Лојд Остин во посета на Киев

Лојд Остин во посета на Киев

- Денеска сум тука за да пренесам важна порака – САД ќе продолжат да ја поддржуваат Украина во нејзината борба за слобода против руската агресија, и сега и во иднина, напиша Остин. Посетата на Остин доаѓа во време на растечки несогласувања околу Украина во американскиот Конгрес. На 6 и 7 декември во Вашингтон треба да се одржи Конференција за одбранбена

Лојд Остин во посета на Киев

Лојд Остин во посета на Киев

- Денеска сум тука за да пренесам важна порака – САД ќе продолжат да ја поддржуваат Украина во нејзината борба за слобода против руската агресија, и сега и во иднина, напиша Остин. Посетата на Остин доаѓа во време на растечки несогласувања околу Украина во американскиот Конгрес. На 6 и 7 декември во Вашингтон треба да се одржи Конференција за одбранбена