притисни ентер »

Со комедијата „Смртта на Сталин“ вечерва се отвора Кафе – киното

Со комедијата „Смртта на Сталин“ вечерва се отвора Кафе – киното

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе – кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот – историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности - „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе - кино во рамки на „Скопско лето 2018“ Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности - „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе - кино во рамки на

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности - „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе - кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот - историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности - „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе - кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот - историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе – кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот – историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе – кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот – историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Филмот - историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за БАФТА, а се закитил и со повеќе награди на меѓународни фестивали. Има добиено четири награди од вкупно 13 номинации за британските награди за независен филм, награда „Емпаер“ за најдобра

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе – кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот – историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско- канадска копродукција. Има добиено две номинации

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе – кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено овогодинашното Кафе – кино во рамки на „Скопско лето 2018“. Филмот – историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Отворање на Кафе - кино со комедијата „Смртта на Сталин“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин" вечер во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности - „Сули ан" ќе биде отворено овогодинашното Кафе - кино во рамки на „Скопско лето 2018". Филмот - историска комедија е во режија на Армандо Ианучи, снимен 2017 година, како британско-француско-белгиско-канадска копродукција. Има добиено две номинации за