притисни ентер »

Јакимовски: Ќе има слободни места во градинките за сите дечиња од Карпош
Јакимовски: Ќе има слободни места во градинките за сите дечиња од Карпош

Јакимовски: Ќе има слободни места во градинките за сите дечиња од Карпош

Јакимовски: Ќе има слободни места во градинките за сите дечиња од Карпош Елена Вељановска Пред 6 минути child in kindergarten,Image: 168287425, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pavel Losevsky / Panthermedia / Profimedia Како што информираат од Општина Карпош, вкупниот број на примени деца се искачил на 336 нови

Јакимовски: Ќе има слободни места за сите дечиња од Карпош во градинките

Јакимовски: Ќе има слободни места за сите дечиња од Карпош во градинките

Јакимовски: Ќе има слободни места за сите дечиња од Карпош во градинките Елена Вељановска Пред 8 секунди child in kindergarten,Image: 168287425, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pavel Losevsky / Panthermedia / Profimedia Како што информираат од Општина Карпош, вкупниот број на примени деца се искачил на 336 нови

Карпошани ќе добиваат совети за енергетска ефикасност во новоотворениот Ресурсен центар

Карпошани ќе добиваат совети за енергетска ефикасност во новоотворениот Ресурсен центар

Во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени згради, со посебен фокус на најранливите

Отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност во Општина Карпош

Отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност во Општина Карпош

Во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. Како што информираат од Општина Карпош, Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени

Отворен ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните во Општина Карпош

Отворен ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните во Општина Карпош

Отворен ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните во Општина Карпош Е.В. Пред 4 минути Фото: Општина Карпош Во просториите на Општина Карпош е отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност, кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар услуги какви што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. Добиј ги најважните

Вo Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност

Вo Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност

Денеска (21.06.2022) во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. „Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени згради, со посебен

Вo Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност

Вo Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност

Денеска (21.06.2022) во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. „Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени згради, со посебен

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Денеска (21.06.2022) во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени згради, со посебен

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Денеска (21.06.2022) во просториите на општина Карпош отворен е Ресурсен центар за енергетска ефикасност кој на граѓаните ќе им нуди широк спектар на услуги како што се совети, информации, директни консултации, застапување итн. Ресурсниот центар е наменет пред сѐ за поддршка на енергетски сиромашните домаќинства кои живеат во станбени згради, со посебен

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Во општина Карпош отворен Ресурсен центар за енергетска ефикасност за поддршка на граѓаните

Ресурсен центар за енергетска ефикасност што ќе им нуди широк спектар на услуги на граѓаните како што се совети, информации, директни консултации, застапување,..., денеска е отворен во  просториите на општина Карпош.