притисни ентер »

Еве што го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“
Еве што го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Еве што го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор,МКД.мк Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Еве што го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Еве што го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор,МКД.мк Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Утрово околу 4 часот во затворот во Идризово избувнал пожар, при што изгорела кровната конструкција. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор. Огнот брзо бил ставен под контрола, повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Изгоре дел од покривот во затворот во Идризовo

Изгоре дел од покривот во затворот во Идризовo

Дел од покривната конструкција изгорел во пожарот во затворот во Идризово кој избувнал околу 4 часот рано изутрина. Како што соопштија од Противпожарната бригада – Скопје пожарот бил ставен под контрола по едночасовната интервенција на едно возило и четворица пожарникари. Повредени нема, причинета е штета од околу 15 000 денари.

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесува порталот МКД.мк Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Утрово во затворот Идризово избувнал пожар во кој е причинета штета од околу 15 000 денари. Пожарот бил пријавен околу 4 часот, а во него изгорела кровна конструкција, соопштуваат од Противпожарната бригада- Скопје. Пожарот го гаселе со едно возило и четворица пожарникари.

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор. Огнот брзо бил ставен под контрола, а била повикана и Противпожарната единица која интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесе МКД.МК . Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар избувнал рано утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до