притисни ентер »

Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ
Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

– Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот

Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот

Вархеји утре во Сараево

Вархеји утре во Сараево

Вархеји утре во Сараево Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната

Вархеји утре во Сараево

Вархеји утре во Сараево

Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот

Вархеји во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Вархеји во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Вархеји во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ Б.Б. Пред 3 минути Оливер Вархеји / EPA-EFE/JULIEN WARNAND Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Средбата

Вархељи утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Вархељи утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархељи, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархељи беше

ЕУ: Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

ЕУ: Вархеји утре во Сараево на средба со членовите на Претседателството на БиХ

Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот

Вархеји утре во Сараево

Вархеји утре во Сараево

Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот

Оливер Вархеји утре во посета на Сараево

Оливер Вархеји утре во посета на Сараево

Членовите на Претседателството на БиХ утре во Сараево ќе се сретнат со еврокомесарот за соседски односи и проширување, Оливер Вархеји, соопшти Претседателството на БиХ. Средбата треба да започне во 15 часот, по што ќе се одржи прес-конференција. Од кабинетот на Вархеји беше потврдено за локални медиуми дека за време на дводневната посета, еврокомесарот