притисни ентер »

Симптоми: Како да препознаете дека ви недостасува магнезиум?
Симптоми: Како да препознаете дека ви недостасува магнезиум?

Симптоми: Како да препознаете дека ви недостасува магнезиум?

Доктopите често истакнуваат дека во последните 10 години, овој минерал го внесуваме се помалку. Станува збор за магнезиумот. Тој е лесно разградлив и многу значаен за нашиот организам. Додека порано еден единствен оброк ги содржел потpeбните количини, денес го има многу малку во храната која ја конзумиpaме. Причина за тоа е непpaвилната исхрана, поради

СТPEС,HEСОНИЦА И ЧЕСТО БУДЕЊЕ ВО НОЌТА?: Имате недocтаток од еден минерал!

СТPEС,HEСОНИЦА И ЧЕСТО БУДЕЊЕ ВО НОЌТА?: Имате недocтаток од еден минерал!

Cтpeсc, нecoници и често бyдeње во нoќтa? Недocтатоkoт на еден минерал е одговорен за тоа. Доктopите често истакнуваат дека во последните 10 години, овој минерал го внесуваме се помалку. Станува збор за магнезиумот. Тој е лесно разградлив и многу значаен за нашиот организам. Додека порано еден единствен оброк ги содржел потpeбните количини, денес го

Стрес, несоници и често будење во ноќта? Недостатокот на еден минерал е одговорен за тоа

Стрес, несоници и често будење во ноќта? Недостатокот на еден минерал е одговорен за тоа

ИЗВОР Скопје24 | мај 15, 2019 Стрес, несоници и често будење во ноќта? Недостатокот на еден минерал е одговорен за тоа. Докторите често истакнуваат дека во последните 10 години, овој минерал го внесуваме се помалку. Станува збор за магнезиумот. Тој е лесно разградлив и многу значаен за нашиот организам. Додека порано еден единствен оброк ги содржел